Хіти тижня. "Не всі армії країн НАТО на ці технології вже перейшли": З'явилися фото тестових зразків нової форми ЗСУ

Українська армія впевнено перетворюється на сучасну, озброєну та вдягнену згідно із останніми досягненнями.

Юрій Бірюков. Фото: соцмережі.

У мережі з'явилися фото тестових зразків нової форми для Збройних сил України. Світлини опублікував на своїй сторінці в Facebook радник міністра оборони Юрій Бірюков, передають Патріоти України.

"Це поки тестові зразки. Так, це поки перші проби і прикидки. Ціна поки "кусається", а бюджет на закупівлю речового забезпечення має чіткі рамки. Але... Але я ось пам'ятаю, що в 2015 році ми вперше мацали берци з мембраною, тоді ще не Gore Tex. А потім ми мріяли про те, що колись і в ЗСУ у всіх будуть берци, з новими і сучасними технологіями. і... ось уже третій рік ми в таких і ходимо. Що характерно, далеко не всі армії країн НАТО на ці технології вже перейшли всім складом", - написав він.

"Шикарно! Хочу! І ще хочу спец форму для бойових медиків. Дуже треба", "Як на мене колір потрібно поміняти - адаптувати "варан" ЗСУ", "Гор текс класна тема, в цьому році мав можливість з нею познайомитися. Знайомий підігнав в подарунок черевики нацгвардії. На гор тексі, зимові. Класні черевики! Шкода в вільному продажу їх немає", - пишуть коментатори.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...