Хіти тижня. Не викликає звикання, або Чим президент нерви лікує (фотофакт)

У машині Зеленського помітили антистресовий препарат.

В автомобілі президента України Володимира Зеленського помітили упапковку таблеток, які нагадують популярні заспокійливі ліки. Так, в об'єктив фотографа потрапили деякі предмети в "кишені" передніх дверцят чорного Mercedes-Benz S-Class, серед яких розгледіли препарат Гліцисед, передають Патріоти України з посиланням на Апостроф.

На кадрі показано, як Зеленський в оточенні охоронців знаходиться біля машини і прямує до входу в будівлю. Поруч з авто також був голова Офісу президента Андрій Богдан.

На знімку фотокора видання Олександра Гончарова можна побачити заспокійливий засіб від стресу і нервів, що зберігається в "мерсі" по сусідству з іншими предметами в цій "аптечці".

Антистресовий препарат Гліцисед вважається одним з найбільш високоефективних пігулок, що нормалізують роботу центральної нервової системи та зменшують напругу, покращують роботу мозку, регулюють обмінні процеси.

Таблетки від стресів широко застосовуються при лікуванні збудливості, усяких неврозів. В даних медпрепаратах відсутні барбітурати, що викликають звикання. Їх прийом сприяє нормалізації сну.

Ліки відпускаються без рецепта.

Активним компонентом препарату є гліцин, проста речовина групи амінокислот. Під дією ліків відбувається ослаблення психоемоційних реакцій, підвищується здатність людини до соціальної адаптації, знижується дратівливість, підвищена агресивність і конфліктність. Препарат застосовують в комплексі з іншими лікарськими засобами при психоемоційному напруженні, депресії, порушення сну, підвищеної дратівливості а також для зниження тяги до алкоголю.

Путіну "це не повинно зійти з рук": Шольц заявив, що війна в Україні може затягнутися

субота, 20 квітень 2024, 17:28

Близькі країни до Росії мають сумніви, що війна в Україні має якийсь сенс для Кремля, однак війна може затягнутися. Про це заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц, пише DW, передають Патріоти України. "У світі немає практично жодного глави уряду, який вір...

Почалися проблеми: Виробництво зброї в Україні сповільнюється з двох причин, - ЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 17:22

Українські підприємства з виробництва зброї, які з'явилися після початку повномасштабного вторгнення РФ, шукають фінансування і побоюються стати ціллю ракетних атак окупантів, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. За словами журналістів,...