Хіти тижня. Не забула, куди прийшла? Нардеп здивувала "пікантним" нарядом у Раді

У вівторок, 23 лютого, народний депутат з фракції партії "Слуга народу" Ірина Аллахвердієва, яка раніше була фігуранткою сексистського скандалу, для відвідування позачергового засідання Верховної Ради вибрала оригінальну чорну блузку з глибоким мереживним декольте. Пікантний наряд народного депутата зафіксував об'єктив камери кореспондента "Апострофа", передають Патріоти України.

Як видно на знімках, образ Ірини Аллахвердієвої доповнював яскравий макіяж і облягаюча шкіряна спідниця під колір блузки.

Нагадаємо, що історія з обговоренням керівниками партії "Слуга народу" Давидом Арахамія і Олександром Корнієнко жінок-соратниць під час прес-конференції в Миколаєві мала своє продовження. "Зовнішність і особисте життя жінки, як правило, обговорюють чоловіки, які в ньому ніколи не беруть участь", - сказала з цього приводу сама Аллахвердієва.

Джерело: Апостроф

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...