Хіти тижня. Небо натякає, фото знакове! Кіпіані показав "зашморг на шиї Путіна"

Шлях роcійського опозиціонера Олексія Навального з аеропорту "Внуково" в аеропорт "Шереметьєво", де його затримали після повернення з Німеччини, назвали "удавкою на шиї" президента Росії Володимира Путіна, передають Патріоти України.

Так, український журналіст Вахтанг Кіпіані на своїй сторінці у Facebook опублікував фотографію з карти шляху, який подолав Навальний з одного аеропорту до іншого. На фото він подібний на зашморг.

"Щось давно не писалося про російську політику. Але от захотілося показати цю удавку на шиї Путіна. Літак із Навальним відправили з цивільного летовища "Внуково" на військове (потім виявилося – у "Шереметьєво") подалі від камер і людей. Опозиціонера затримали", – написав Кіпіані.


"Намагаємося робити те, що треба": Комбриг назвав цілі росіян на Бахмутському напрямку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:30

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", полковник ЗСУ Павло Паліса розповів в інтерв'ю "Суспільному", що на околицях Бахмута противник намагається наростити зусилля в смузі оборони бригади й також по сусідах - з метою прорвати оборон...

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...