Хіти тижня. Небо відкрите? Азербайджанські безпілотники знищили вірменські зенітні ракетні комплекси, - ЗМІ

Азербайджанські військові безпілотники знищили вірменські зенітні ракетні комплекси С-300, які розташовані в Нагірному Карабасі. Про це інформує ordu.az, передають Патріоти України.

«Таким чином, небо Нагірного Карабаху вже відкрите для азербайджанської військової авіації», — ідеться в повідомленні. Раніше в неділю представник Міноборони Вірменії Арцрун Ованесян заявив, що азербайджанські військові завдали ракетного удару по позиціях ЗС Вірменії в напрямку Варденіса. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

За його словами, в зоні карабаського конфлікту ЗС Азербайджану завдали ракетних та авіаударів, були задіяні безпілотники, вертольоти. «Нанесені удари по військових об'єктах, є руйнування, є втрати. Зараз інтенсивні бої тривають», — сказав він.

На питання, чи має намір Вірменія застосувати винищувачі Су-30 СМ, Ованесян відповів, що військово-політичне керівництво Вірменії повністю контролює ситуацію, і «в разі необхідності будуть застосовані всі види озброєння».

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...

Якраз проводив дорозвідку: СБУ затримала зрадника, який допомагав скоригувати ракетний удар по ТЕС та військовому шпиталю у Дніпрі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 11:44

Служба безпеки України затримала мешканця Дніпра, за підозрою у роботі на російські спецслужби. Його звинувачують у зборі інформації для коригування ракетного удару армії РФ по військовому шпиталю та ТЕС у Дніпрі. Про це СБУ повідомила у четвер, 28 бер...