Хіти тижня. Нейроідентифікація не помиляється: Серед штурмовиків Капітолію США упізнали чоловіка з "ЛДНР"

Поряд з американським фашистом Джейкобом Ентоні Чанслі, кадри з котрим в ході штурму Капітолію облетіли весь світ, помітили ще одну знакову особистість. Дописувач ФБ Роман Мирою звернув увагу на одне з таких фото під Капітолієм. Каже, що чуйка в нього на сепарів.

Так і написав:

“Сподвижники, у меня чуйка на сепаров !! Капитолий штурмовали боевики ЛДНР !! Я то думаю где я видел этого бандюка?! В донецком аэропорте!! #ЗайцевРоманВолодимирович#Миротворец

Дубинин Сергей Олегович, 03.05.1981 г.р., зарег. в г. Луганск, кв. Мирный, 10/99. Видеооператор телеканала «Интер»

https://mvdlnr.ru/…/352-razyskivaetsja-dubinin-sergej…“.



І таки він не помилився. Ми порівняли фото цього тіла з фото одного крєндєля через Нейроідентиграф і виявилося, що таки так: Роман не помилився. Чуйка в нього – що треба. Можемо брати в наш колектив в якості експерта-фізіогноміста.

Тепер наш спецназ має повністю встановити тіло, розібратися, чи сєпарське воно, що воно робило біля Донецького аеропорту, чим відзначилось. І якщо достойне компанії наших клієнтів, то забити до Чистилища.

Друге тіло вже у Чистилищі давно. Нейроідентиграф вказує на:



Джерело

Опублікував: Андрій Савчук

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 березня

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:30

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.03.24 орієнтовно склали:

Чехія знайшла для України вже мільйон снарядів - ЗМІ

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:22

Учасники ініціативи Чехії із закупівлі боєприпасів для потреб ЗСУ підписали угоду, в межах якої Україна отримає мільйон артилерійських снарядів, повідомляє . Спочатку передбачалося закупити 800 тисяч снарядів: 500 тисяч калібру 155 мм та ще 300 тисяч -...