Хіти тижня. Нехай завжди так тренуються: У Росії в небі зіткнулися два винищувачі Су-34

В одного літака пошкоджена кабіна, двигун і фюзеляж. В іншого відірвало закінцівку крила з апаратурою комплексу радіоелектронної протидії.

У Липецькій області в РФ сталося зіткнення двох бойових літаків. Про це повідомляють російські ЗМІ, передають Патріоти України.

За їхньою інформацією, два багатоцільові винищувачі-бомбардувальники Су-34 зіткнулися в ході тренувального польоту. За інформацією джерел ЗМІ, через втрату візуального контакту літаки зіткнулися в повітрі. Ведучий вдарив веденого кінцем крила по кабіні, при спробі відвернути бойові машини зіткнулися ще раз. При цьому в двигун одного з літаків потрапили уламки.

Незважаючи на пошкодження, обидва винищувачі вдалося посадити, пілоти живі. Ніхто не постраждав. Обидві бойові машини серйозно постраждали. В одного літака пошкоджена кабіна, двигун і фюзеляж. В іншого відірвало закінцівку крила з апаратурою комплексу радіоелектронної протидії. Винищувачі-бомбардувальники належать Державному центру підготовки авіаційного персоналу і військових випробувань Міноборони Росії.

"Це справді дуже серйозно": Папа Римський знову закликав Україну до переговорів з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 10:45

Папа Римський Франциск знову закликав Україну до переговорів з РФ. Нова заява понтифіка прозвучала на на тлі війн в Україні та Секторі Гази. На його думку, "досягнутий мир кращий, ніж безкінечна війна". Про це пише CBS News, передають Патріоти України...

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:28

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині, передають Патріоти України. "Було вражено цивільну інфраструктуру, пошкоджено логістичне сполучення зализиці. Крім того, удар пошкодив адміністративні будинки та пошкодив авто та цивільне майно",...