Хіти тижня. Немов ядерний гриб: Мережу вразив потужний вибух на складі боєприпасів під Рязанню (відео)

В Рязанській області в день народження президента РФ Володимира Путіна на складі боєприпасів почалася пожежа. Спочатку загорілася трава, після чого вогонь перекинувся на арсенал.

У мережі з'явилося нове відео вибуху снаряда на складі боєприпасів в Рязанській області, де сьогодні почалася пожежа через загоряння сухої трави. Ролик опубліковано в YouTube, передають Патріоти України.

На кадрах, зроблених очевидцями, видно, як стався потужний вибух, після якого утворилася хвиля, схожа з "ядерним грибом". Потім з'являється величезна хмара чорного диму.

Чехія відкликає свого посла в Росії

неділя, 5 травень 2024, 16:06

Міністерство закордонних справ Чехії вирішило відкликати з посади посла в Росії Вітезслава Півоньку, який з 2022 року фізично перебуває в Празі. Цю інформацію голова відомства Ян Ліпавський підтвердило агентству ČTK, повідомляють Патріоти України. Рані...

У Бердянську знищили організатора катівень: У ГУР Міноборони розповіли подробиці (відео)

неділя, 5 травень 2024, 15:44

Головне управління розвідки Міноборони України підтвердило ліквідацію колаборанта в окупованому Бердянську Запорізької області й повідомило деякі подробиці з цього приводу, передають Патріоти України. Повідомляється, що 5 травня 2024 року близько 9:40 ...