Хіти тижня. Ненависть до України в кожному подиху: Дружина Шарія злобно прокоментувала перемогу збірної України над іспанцями

Дружина Шарія назвала українців державою невдах.

Дружина кремлівського блогера Анатолія Шарія в черговий раз відзначилася спалахом агресії до України. Після історичної перемоги збірної з футболу над Іспанією в Києві Ольга Шарій назвала українців державою невдах. На її запис в телеграм-каналі звернув увагу журналіст і блогер Денис Казанський, передають Патріоти України.

"Мать моя родная. Выиграли раз в сто лет со счетом 1-0. Теперь будем год праздновать. Уже даже президент поздравил. Как страна неудачников", - заявила Шарій.

При цьому Казанський зазначив, що дружина кремлівського блогера ніколи не відрізнялася інтересом до футболу, однак на тлі загальної ейфорії і найважливішої перемоги не втрималася від спокуси написати чергову гидоту про Україну. "Коли НЕ цікавишся футболом, але дуже хочеться написати якусь гидоту про Україну - виходить так", - написав він.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали:

"Власне, ми бачили це": Експерт оцінив, коли окупанти можуть влаштувати новий наступ на Україну

субота, 20 квітень 2024, 8:57

Російська окупаційна армія найближчими місяцями намагатиметься здійснити нову хвилю наступу на Україну. До середини літа для путінських загарбників це буде єдина можлива ймовірність чогось досягти на полі бою, передають Патріоти України. У Кремлі посп...