Хіти тижня. Ненависть робить примирення неможливим: "Порошенко багато разів мені пропонував зустріч. Казав, що можемо знайти порозуміння", - Володимир Зеленський

Володимир Зеленський вважає Петра Порошенка досвідченим політиком і маніпулятором і не довіряє йому. Такими словами відхарактеризував нинішній гарант держави свого попередника кореспонденту "Української правди" Роману Кравцю. При цьому, зауважує журналіст, не приховував неприязні до Петра Олексійовича у голосі, зазначають Патріоти України.

"Порошенко казав мені: "давайте забудемо все, що було"

– Повертаючись до парламенту, ми кілька місяців тому бачили світлину нашого колеги у Facebook, на якій Порошенко про щось з вами говорив у Верховній Раді. Ви навіть потисли руки. Про що ви розмовляли з Петром Олексійовичем?

– Порошенко з самого початку мого президентства хотів зі мною зустрітися. Я не бачив в цьому ніякого сенсу. Не бачив в цьому сенсу через те що все, що говорив до цього Петро Порошенко, я вважаю неправдою.

Я реально вважаю, що він досвідчений маніпулятор і досвідчений політик. Тому я йому не вірю.

Він витирав об мене, мою сім’ю, ці ботоферми.... Вони мене тільки ображали, і в цьому була вся їх неправда: що я там наркоман, що я там ще щось...

Зеленський: Кожного разу, коли я зустрічався з лідерами з-за кордону, вони мене сприймали спочатку як ворога України
Я пройшов довгий шлях цієї брехні, далі я роблю висновки про те, що він робив як президент.

Я не довіряю йому, не вірю, він не мій президент.

– Але ж на дебатах ви говорили, що самі колись за нього голосували.

– Так і є. Тоді це було відверто – я за нього голосував, це правда. Але він такий, який він є, тому я не хотів з ним зустрічатися.

Він багато разів хотів зі мною зустрітися, казав, ми можемо знайти порозуміння, там якусь допомогу на міжнародній арені.

А він розповідав про мене якісь байки міжнародним партнерам з самого початку. Кожного разу, коли я зустрічався з лідерами з-за кордону, вони мене сприймали спочатку як…

– ...насторожено?

– Дуже. Як ворога України. Отакий зміцнений психологічний портрет зробив сам пан Петро Олексійович чи його люди. Ось і все.

Потім він стільки разів мені пропонував зустріч, прям стільки разів, що він вже прийшов, і тоді я йому сказав: окей, да.

– Ви зустрічались?

– Да, ми зустрічались після цього.

– Про що ви говорили?

– Про багато чого.

– Ви висловили свої претензії?

– Ні, я був, чесно кажучи, навіть більш дипломатичним, ніж зараз, коли говорю про нього.

Я вважаю, що його головна помилка, що він вважає себе президентом України.

– Дотепер?

– Дотепер. І далі так буде вважати. І навіть пройде 10 років, він буде вважати, що він єдиний, який щось там зробив для України, а всі інші ніхто. Так воно і буде, повірте мені.

– Що він вам сказав на зустрічі?

– Він сказав, що я хочу дійсно допомагати, допомагати країні, готовий раз, два, три, чотири, п’ять, шість, сім...

– Пропонував якийсь союз?

– Він розуміє, що ми різні люди, тому який союз? Ми зовсім різні. І він каже: "давайте забудемо все, що було, давайте щось робити для країни".

– Ви не повірили йому?

– Ні, так а тут же все просто, думаю, що всі люди це бачать.

З ним не можна домовлятися – це кажуть як його колишні друзі, так його колишні вороги, наші перші президенти.

Кажуть: немає сенсу. Ну, просто немає сенсу.

– У питанні щодо Порошенка хочу поставити крапку. Запитання не як до президента, а як до громадянина. Ви хочете, щоб Порошенко "сидів"?

– Романе, в тебе питання, на які можуть тобі відповісти тільки правоохоронні органи. Ну, як я маю вирішувати – я що йому суд? Ну, давай серйозно. Людина має "сидіти", якщо є за що "сидіти". Ось і все. А за що "сидіти", встановлюють правоохоронні органи, потім вирок виносить суд.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...