Хіти тижня. Неочікувано: Богдан сказав, що Єрмак не головний, хто "крутить" Зеленським

За словами Андрія Богдана, в Офісі президента активно обговорювали питання заміни на посаді глави фракції «Слуга народу» Давида Арахамії на Миколу Тищенка.

Найбільший вплив на президента Володимира Зеленського має народний депутат «Слуги народу» Микола Тищенко. Таку думку висловив ексглава Офісу президента Андрій Богдан в інтерв'ю Дмитру Гордону, передають Патріоти України.

«Я вважаю, що найбільший вплив на президента має народний депутат Микола Тищенко. Ця людина не тільки моральний авторитет, як вважає сам Тищенко, а й візіонер».

За словами Богдана, в кінці 2019 - на початку 2020 року дуже активно обговорювалося в Офісі президента питання заміни на посаді глави фракції «Слуга народу» Давида Арахамії, якого привів Богдан, на Миколу Тищенка. І Зеленський з цим погоджувався. Чому ця зміна не відбулася, Богдан не знає.

Також екс-глава Офісу президента сказав, що Зеленський прислухається до думки своєї дружини, а перша леді не втручається в державні справи.

"Ворог стогне від роботи артилерії ЗСУ": Братчук розповів про український плацдарм у Кринках

четвер, 25 квітень 2024, 14:30

Речник Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук зазначив, що українські морські піхотинці мужньо тримають плацдарм на лівобережжі Дніпра. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни кожного дня нама...

Відчувається, що в росіян уже теж не вистачає боєприпасів: У ЗСУ розповіли про ситуацію біля Часового Яру

четвер, 25 квітень 2024, 14:23

Військовослужбовець ЗСУ, політолог Кирило Сазонов зазначив, що росіяни знищують і випалюють Часів Яр Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни вже два-три тижні дуже щільно лізуть. Вночі знову ворог використов...