Хіти тижня. Непогана схема: Стефанчук знімає квартиру ... у тещі і отримує компенсацію з бюджету за житло

Перший віце-спікер Верховної Ради Руслан Стефанчук з фракції "Слуга народу" орендує квартиру у матері своєї дружини і отримує компенсацію з бюджету як іногородній депутат. Про це повідомили на офіційному сайті організації "Чесно", передають Патріоти України.

За даними декларації за 2018 рік, яку Стефанчук подавав як заступник директора державної організації "Національний офіс інтелектуальної власності", він проживає в квартирі площею 101,8 кв. м, яка належить Тетяні Сітарук.

Як стало відомо журналістам, Сітарук - це дівоче прізвище дружини Стефанчук, а Тетяна Сітарук є її матір'ю. Руслан Стефанчук підтвердив, що до сих пір живе в цій квартирі і платить "орендодавцю за договором - власнику квартири". Теща Стефанчук, за його словами, платить податки в порядку, передбаченому законодавством.

"Право вибрати квартиру для проживання, як і місце проживання - це моє право як орендаря", - заявив Стефанчук. Руслан Стефанчук - один з 120 народних депутатів 9 скликання, які отримали компенсацію за житло з держбюджету.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 квітня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:03

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.04.24 орієнтовно склали:

Пускав ракети по Україні: Сили оборони вперше знищили стратегічний бомбардувальник РФ - носій ракет Х-22

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:59

Повітряні сили ЗСУ та Головне управління розвідки МОУ знищили російський дальній стратегічний бомбардувальник Ту-22М3 - носій крилатих ракет Х-22, заявив командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук у Telegram, передають Патріоти України....