Хіти тижня. Несподівана розмова: Ердоган зробив Зеленському сюрприз

Під час візиту президента України Володимира Зеленського в Туреччину, в п'ятницю, 16 жовтня, глава України поговорив телефоном з прем'єр-міністром Канади Джастіном Трюдо. Про це повідомляється на сайті глави держави, передають Патріоти України.

Реджеп Таїп Ердоган розмовляв телефоном з прем'єр-міністром Канади. Він сказав Трюдо, що у нього є для нього сюрприз і передав трубку Зеленському.

Лідери України та Канади після взаємних привітань, коротко обговорили питання спільного порядку денного і взаємодії в актуальних проектах. "Володимир Зеленський і Джастін Трюдо були приємно здивовані можливістю дружньої бесіди в такому форматі", - зазначили в прес-службі президента.

"Пройти лінію розмежування, що була до 2022 року, практично неможливо. Там усе перетворено в бетон": Черник пояснив, що треба ЗСУ для успіху

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:44

Західні ЗМІ заявили про вирішальні найближчі 5-8 місяців на фронті в Україні. Однак західні партнери мають усі можливості зробити так, аби Україна перемогла у війні вже 2024 року. Про це розповів військовий експерт, полковник ЗСУ в запасі Петро Черник,...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 березня

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:30

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.03.24 орієнтовно склали: