Хіти тижня. Несподівано: Речницю Зеленського викликають на допит (відео)

Військова прокуратура викликала на допит прес-секретарку президента Володимира Зеленського Юлію Мендель, пише theБабель із посиланням на власні джерела, повідомляють Патріоти України.

Її чекають протягом 26 або 27 червня. Виклик пов'язаний із заявою Мендель про те, що українські військові ведуться на провокації бойовиків і обстрілюють мирне населення на Донбасі. Вона сказала про це 7 червня в ефірі програми "Право на владу" в ефірі "1+1".
За інформацією джерела, Мендель вже намагалися допитати. Минулого тижня до неї в будівлю Адміністрації президента приходив слідчий Генеральної прокуратури Юрій Ковальчук, щоб поговорити як зі свідком у справі.
Як сказало джерело, Мендель відмовилася підписати протокол допиту після розмови, оскільки він відбувався без офіційного оголошення. На це слідчий відповів, що офіційно викликає її для закінчення слідчої дії.
Сама Юлія Мендель в коментарі theБабелю заперечила, що хтось викликав її на допит. При цьому прес-секретар ніяк не відреагувала на питання про те, чи приходив до неї слідчий ГПУ.

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...