Хіти тижня. Несподівано: Тимошенко записала відеозвернення до Зеленського і Порошенка

Очільниця "Батьківщини" Юлія Тимошенко, яка на виборах президента у 2019 році зайняла третє місце, записала звернення до кандидатів на пост глави держави Володимира Зеленського та Петра Порошенка після "телефонних дебатів" між ними напередодні. Відповідний ролик Тимошенко опублікувала у Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Я побачила руйнацію статусу посади президента. Я побачила приниження української держави. Я думаю, так само як і я, мільйони українців це бачити не хотіли", - описала Тимошенко свої враження після телефонної розмови Зеленського і Порошенка в ефірі "1+1".

"Хочу звернутися до Петра Олексійовича, я знаю, що частина людей у країні вірить в те, що Ви зробили частину добрих справ для нашої держави і тому, в цей важкий для Вас час, раджу вам не ставати частиною чужого шоу, тримати президентську планку і якби важко не було захистити статус посади президента і статус держави", - сказала вона Порошенку.

Також вона звернулася до Зеленського, заявивши, що уже через декілька тижнів він може стати новим президентом України.

"Якщо ви мрієте обійняти цю посаду, бережіть гідність і честь цієї посади. Не треба навколо неї влаштовувати бої , не треба, борячись за право стати президентом, нищити честь і гордість президентського статусу", - звернулася Тимошенко до шоумена.

За її словами, навіть у такій важкій конкуренції потрібно просто залишатися людьми. Тимошенко також сказала, що коли Зеленський кинув слухавку "практично в обличчя діючому президенту", вона побачила, який це стрес для Порошенка.

"Коли я дивилася на останні хвилини цього діалогу, коли Зеленський кинув слухавку, практично майже в обличчя діючому президенту, я побачила, який стрес це для президента і що, знаючи його проблеми зі здоров’ям, у нього просто пересохло в роті й він не міг говорити. Треба просто бути людьми і вчасно вміти передати один одному навіть ковток води", - резюмувала вона. Тимошенко закликала кандидатів з честю вийти з цієї конкурентної боротьби.

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...