Хіти тижня. Невже продався? Прем'єр Нідерландів розповів про секретну розмову з Путіним про "Боїнг" MH17

Прем'єр-міністр Нідерландів Марк Рютте заявив, що під час саміту G20 в японській Осаці відбулась його секретна розмова з президентом РФ Володимиром Путіним, повідомляють Патріоти України.

За словами Рютте, вони з Путіним обговорювали авіакатастрофу Боїнга МН17 в небі над Донбасом у 2014 році. Він підкреслив, що для Нідерландів, як і для багатьох інших країн світу, це все ще «відкрита рана», тому він готовий використовувати будь-яку можливість для того, щоб обговорювати цю тему.

«Ми говорили про це, і при нагоді я буду знову обговорювати цю тему», — сказав Рютте. У той же час він відмовився повідомити будь-які деталі переговорів з Путіним.«Дискусія повинна бути конфіденційною, в тому числі через надзвичайну делікатність теми», — пояснив він.

Також Рютте відмовився розповісти, що йому говорив президент Росії. «Я ніколи не скажу, що він відповідав, з міркувань конфіденційності, а також тому, що було б неправильно говорити від імені мого співрозмовника», — заявив Рютте.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...