Хіти тижня. "Ні сьогодні, ні завтра", - розвідник про можливість повернення Криму

За словами Гвоздя, Росія зараз використовує Крим в інтересах геополітики як «непотоплюваний авіаносець».

Питання про повернення анексованого Криму під контроль України можна розглядати тільки в довгостроковій перспективі - вирішити проблему не вдасться ні завтра, ні післязавтра. Крім того, повернення Криму неможливо військовим шляхом. Про це заявив колишній глава Служби зовнішньої розвідки України Віктор Гвоздь, передають Патріоти України з посиланням на Крим.Реалії.

«Військовим шляхом його (півострів) неможливо повернути, ніхто не буде починати бійню. Я також вважаю, що неможливо повернути Крим при правлінні Путіна ... Ми повинні розуміти, що це надовго, - ніхто не вирішить це питання ні сьогодні, ні завтра, ні післязавтра», - пояснив екс-глава розвідки.

За словами Гвоздя, Росія зараз використовує Крим в інтересах геополітики як «непотоплюваний авіаносець». А Україні залишається продовжувати боротьбу на дипломатичному і міжнародному рівні, одночасно підвищуючи рівень життя на материковій частині країни.

«Тільки зміни всередині країни, тільки успішна, економічно розвинена Україна, коли рівень життя в ній буде в кілька разів перевищувати рівень життя в Росії і в Криму, - все це може дозволити повернутися до практичної площини, до повернення півострова в конституційне поле. Я бачу цей шлях тільки так, але ніхто не говорить, що все інше треба припинити», - підсумував колишній глава розвідки.

Втік із України ще 10 років тому: "Завгоспа" Януковича видворили з Литви

вівторок, 23 квітень 2024, 21:41

Литовська влада видворила з території країни колишнього голову Державного управління справами та одного із соратників колишнього президента України Віктора Януковича Андрія Кравця. Про це повідомляє литовське видання Delfi, передають Патріоти України. ...

Та невже?: Шойгу анонсував появу ППО "нового покоління" у Росії

вівторок, 23 квітень 2024, 21:29

Країна-агресор Росія вже у поточному році матиме на фронті перші зразки зенітної ракетної системи "нового покоління" С-500 у двох модифікаціях. Про це сказав міністр оборони РФ Сергій Шойгу у вівторок, 23 квітня, передають Патріоти України. "Цього року...