Хіти тижня. "Ніби відром крові стіни забризкали": Найманець "ДНР" розповів, як "козаки" катували людей у підвалах (відео)

Російська пропаганда тим часом називала їх "антифашистами" та "ополченцями".

Найманець "ДНР" Володимир Ткачов ("Старий") розповів про знущання, яким з 2014 по 2015 рік піддавали викрадених людей російські "козаки". Фрагмент його інтерв'ю опублікував у своєму відеоблозі на YouTube-каналі український журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України.

Він уточнив, що в ролику бойовик розповідає про банду "козаків" такого собі "отамана" Сафоненка. Вона була ліквідована в квітні 2015 року після конфлікту "козаків" з угрупованням "Оплот" вбитого ватажка "ДНР" Олександра Захарченка.

"Надійшов наказ оточити базу самозваних "козаків", котрі бандюки, на Будьонівці. У нас там бій був. І потім почали виводити з підвалу. Там підвал був величезний, починають виводити людей. Там було 70 осіб, з них осіб 7 усього були "укропи". А решта – бізнесмени, заможні люди, у яких вони відбирали", – розповів про злочини російських окупантів терорист Ткачов.

"Я коли в підвал спустився, на стіни подивився, а там таке відчуття, що у відро крові наливали і на стіни бризкали. Залито все кров'ю було. Ну, били".

Журналіст Казанський прокоментував моторошні одкровення найманця й підкреслив, що це – тільки один епізод злодіянь росіян та їхніх спільників на Донбасі. "Цілий рік російські ЗМІ ліпили "героїв" із цих садистів. Називали їх "антифашистами" і "ополченцями". Важливо пам'ятати, "русскій мір" – це завжди так", – резюмував він.

Денис Казанський

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...