Хіти тижня. "Ніхто з партії не відреагував на дурні промови Сивохи. Тому його заяви насторожують", - офіцер ЗСУ

За словами Романа Кулика, ініціатива Сивохи створити центр примирення - шокуюча.

Роман Кулик. Фото: соцмережі.

Войовнича меншість диктує обридлу політику, а більшість хоче миру, каже радник секретаря Ради національної безпеки Сергій Сивохо. Він повторює тези російської пропаганди. Про це в інтерв'ю говорить офіцер резерву Збройних сил Роман Кулик, передають Патріоти України.

"Сивохо каже, що їздив у Петрівське, і там люди бажають розведення. Але ця територія окупована багато років і потім його поправляють. Абсолютно некомпетентна людина. Просуває ідею виборів на захоплених територіях, бо там, мовляв, у них якась соціологія, за якою все одно переможе "Слуга народу". Це – інфантильна оцінка ситуації на основі сумнівних даних. А Сивохо є людиною з президентського оточення і транслює погляди команди. Наївно думати, що це його приватна думка. Адже ніхто з партії не відреагував на дурні промови Сивохи. Тому його заяви насторожують", - каже Роман Кулик.

За його словами, ініціатива Сивохи створити центр примирення - шокуюча. "З ким маємо миритись? У нас пряма агресія Росії. Без неї ми швидко повернули б окуповані території. Перший і другий армійські корпуси бойовиків інтегровані у 8-му армію Південного військового округу РФ. Без росіян місцеві озброєні маргінали не становитимуть великої загрози. Тому нам немає з ким миритися на Донбасі. Люди, які там живуть, або лояльні до України громадяни. Або проросійські, з якими будь-яке примирення неможливе апріорі. А Сивохо легітимізує медведчуківську риторику про громадянський конфлікт, який нам нав'язує Росія.

Очевидно секретар РНБО Олексій Данілов погоджується з цією позицією або не має авторитету, щоб заперечити. Це викидає Росію як учасника з рівняння війни на Донбасі. Маємо домагатися виведення російських військ, опанування нашого кордону та звільнення Криму", - додає офіцер.

Джерело: Gazeta.ua

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...