Хіти тижня. Ніколи не буде таким, як колись: Розробник "Новачка" розповів, що чекає на Навального - це "болісний процес"

Хімік, розробник отруйної речовини "Новачок" Віл Мірзаянов розповів, що чекає на російського опозиціонера Олексія Навального, який, за даними "Шаріте", був отруєний. Про це він повідомив "Настоящему времени", передають Патріоти України.

За його словами, інгібітори холінестерази - це фосфорорганічні отруйні речовини різного класу, які пригнічують рецептори. При отруєнні втрачається управління м'язами.

"Якщо людина отримала навіть маленьку дозу фосфорорганічної отруйної речовини, вона не виходить з організму протягом декількох днів. Це дуже тривалий, болісний процес - виводити ці речовини з організму", - зазначив Мірзаянов.

Він додав, що таке отруєння має дуже погані наслідки для організму, для реабілітації потрібні роки. Навіть речовини, що розпалися, завдають великої шкоди і сидять в організмі дуже довго.

"Наскільки я знаю, коли мій друг Андрій Железняков був отруєний "Новачком", він так і не оговтався. Він кілька років мучився: то йому було добре, то погано. Ось так хвилею на нього накочувало, і врешті-решт він помер від наслідків цього отруєння", - зазначив фахівець.

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...

Росія планує зірвати Глобальний саміт миру в Швейцарії – Зеленський

середа, 24 квітень 2024, 19:55

Росія має конкретний план для зриву Глобального саміту миру, який має відбутися у Швейцарії. Про це заявив президент Володимир Зеленський під час зустрічі з представниками держав-партнерів і міжнародних організацій, які працюють в Україні, передають Па...