Хіти тижня. "Ніж у спину", або Труба проти Рябошапки: Одіозний Портнов показав вирок нардепу "Слуги народу" за групове зґвалтування - "задоволення статевої пристрасті неприродним способом"

Схоже "печерські башти" зійшлися у двобої і друг Богдана та Труби і тут не розгубився щодо самопіару, роздмухуючи дуже неприємний для "слуг" скандал

Колишній заступник голови адміністрації Віктора Януковича Андрій Портнов оприлюднив через Telegramфотокопію вирока про визнання винним депутата фракції "Слуга народу" Романа Іванісова у замаху на групове зґвалтування, зазначають Патріоти України.

"Публікую вирок суду про визнання винним депутата Романа Іванісова, який вже четвертий день приховує Генеральний прокурор...

(Іванісов) засуджений до 3 років 6 місяців позбавлення волі, обласний суд знизив покарання до 2 років 6 місяців", - пише прокремлівський діяч.

Вирок суду першої інстанції (Пологівського райсуду Запорізької області) від 21 березня 1996 року складається з 26 сторінок тексту, написаного від руки.

Три сторінки рішення суду касаційної інстанції (Запорізького обласного суду) від 17 квітня 1996 року надруковані на машинці.

У вироку детально описуються обставини злочину за участю потерпілої та чотирьох чоловіків, у тому числі 17-річного Іванісова.

Згідно з текстом судового вироку, Іванісов визнаний винним у скоєнні злочинів за ст.17 і 117 ч.3 КК від 1960 року (замах на зґвалтування, вчинене групою осіб) і ст.118 ч.2 КК від 1960 року (задоволення статевої пристрасті неприродним способом із застосуванням фізичного насильства, вчинене групою осіб).

СКРІНШОТ ВИРОКУ ЗАПОРІЗЬКОГО ОБЛАСНОГО СУДУ

"Майже повністю складається з іноземних елементів": Експерт "розібрав" російську ракету "Циркон"

четвер, 28 березень 2024, 22:46

Україні потрібна система THAAD, котра здатназбивати балістичні ракети на висоті понад 100 км над землею. Про це заявив авіаексперт Анатолій Храпчинський, пише Espreso, передають Патріоти України. «Маємо більш великий фрагмент російської ракети „Циркон“...

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...