Хіти тижня. "Нормальному такое в голову не придет": Пушков образив Турчинова через Boeing 737

Росіяни дуже нервово реагують, коли їх у чому-небудь звинувачують, адже самі вони вважають себе абсолютно безвинними та високодуховними.

Олексій Пушков. Фото: соцмережі.

Слова екс-секретаря Радбезу України Олександра Турчинова про відповідальність Кремля за крах в Ірані пасажирського літака Boeing 737 викликали нервову реакцію у російських властей. У соцмережах вибухнув образами одіозний сенатор РФ Олексій Пушков, передають Патріоти України.

Варто зазначити, що Іран збив український цивільний літак з ЗРК "ТОР-М1" російського виробництва. На думку Турчинова, РФ повинна нести відповідальність за продаж агресивному диктаторському режиму зброї масового ураження. Пушков був в люті через цю заяву. Він написав, що країна-постачальник зброї не несе відповідальності за її використання і саме тому РФ тут ні до чого.


Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...