Хіти тижня. Нова підлість ворога: Спецслужби Путіна атакували керівництво України та ЗСУ

Спецслужби Російської Федерації з метою впливу на виборчий процес в Україні створюють передумови для дестабілізації і зриву виборів. Зокрема, активно ведуться інформаційні атаки на керівників країни та Збройних сил України. Таку заяву зробив командувач Об'єднаних сил України Сергій Наєв, повідомляють Патріоти України.

За його словами, чим ближче до виборів, тим більше провокацій в інформаційному просторі відбувається. "Багатьох українців використовують наосліп, здійснюючи інформаційні вкидання з різних проблемних питань, роблячи акценти на важливих для ворога моментах з метою дезорієнтації суспільства, поширення панічних настроїв. Ціла фабрика російських тролів у погонах і без них працює над цим, організовуючи в регіонах України, в соціальних мережах, блогах, на різних форумах і навіть у месенджерах інформаційні атаки на керівників держави та ЗСУ до командира бригади включно", — сказав він.

За словами Наєва, мета — нав'язати російську думка українському виборцеві, втрутитися у волевиявлення українського народу. "Методи різні. Підміна понять, відверта брехня, спекуляції на тих чи інших темах, маніпуляція громадською думкою, коли начебто цитують тих чи інших посадових осіб, а їх висловлювання спотворюються, і зі "смаженими" заголовками повністю спотворюють зміст сказаного", — підкреслив він .

Болгарія викликала посла Хорватії через слова президента Мілановича, який назвав її "дном"

четвер, 2 травень 2024, 21:51

Проросійський президент Хорватії Зоран Міланович спровокував дипломатичний скандал своїми словами про те, що Болгарія – найбільш неуспішна країна ЄС у користуванні європейськими коштами і "рятує" від такого звання Хорватію. Про це повідомляє Vecernji L...

"Терор серед білого дня": Окупанти вдарили по Дергачах під Харковом, постраждало багато дітей

четвер, 2 травень 2024, 20:04

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про наслідки російського удару по Дергачах, унаслідок якого постраждало вісім дітей, передають Патріоти України. «Два влучання, одне з них — біля спортивного клубу, інше — в землю. Загалом унаслідок російс...