Хіти тижня. Нові "багині" Верховної Ради: Гарячі світлини помічниці нардепа Тищенка підірвали мережу (фото)

​Скандально відомий депутат від партії «Слуга народу» Микола Тищенко знову опинився в центрі уваги ЗМІ.

Нардеп-ресторатор взяв собі в помічниці 22-річну модель Мар'яну Міхолап, що брала участь в конкурсі «Міс Україна», передають Патріоти України.

Відомо, що в минулому році Міхолап закінчила Київський національний економічний університет за спеціальністю «економічна кібернетика». Ще під час навчання вона шукала роботу репетитором математики та української мови. А також пропонувала свої послуги в якості моделі. В кінці серпня її резюме про це були видалені з відповідних сайтів.
Дівчина часто публікує свої фото в Instagram.Зараз вона фотографується на тлі Верховної Ради і скаржиться на те, що нічого не встигає.Тищенко потрапив до Верховної Ради 9-го скликання, отримавши перемогу на 219 виборчому окрузі в Києві. Зараз він є заступником голови Ради з питань транспорту та інфраструктури. У нього п'ятеро помічників: двоє працюють за строковим трудовим договором на постійній основі, а троє - на громадських засадах.

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...