Хіти тижня. Нові документи щодо змови Трампа з Росією оприлюднили у США

Перше розслідування ФБР щодо змови членів виборчого штабу Трампа у 2016 році з росіянами для впливу на вибори назвали найбільш провальним, некомпетентним і корупційним в історії ФБР і Мін'юсту США.

У США оприлюднили документи, які стосуються розслідування щодо можливої змови президента США Дональда Трампа із Росією. Документи оприлюднив голова юридичного комітету Сенату США Ліндсі Грем, передають Патріоти України з посиланням на Fox News.

Перше розслідування ФБР щодо змови членів виборчого штабу Трампа у 2016 році з росіянами для впливу на вибори, отримало назву Crossfire Hurricane і, за словами Грема, стало провальним. "Я вважаю розслідування Crossfire Hurricane наймасштабнішим системним провалом з боку вищого керівництва, але не відданих, працьовитих патріотів, які захищають нашу країну кожен день в Федеральному бюро розслідувань і Міністерстві юстиції", - сказав Грем.

Він додав, що це розслідування виявилося одним з найбільш некомпетентних і корумпованих розслідувань в історії ФБР і Мін'юсту. "Важко повірити, що в Америці могло трапитися щось подібне на Crossfire Hurricane. Суть в тому, що в майбутньому ми повинні мати більше стримувань і противаг, коли справа доходить до політичних розслідувань", - зазначив Грем.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...