Хіти тижня. Нові кандидати на санкції США: Медведчук з дружиною та Козаком, Коломойський, Шарій... Розслідування показало, хто ще причетний до поширення "плівок Деркача"

До компанії Деркача та Дубінського мають долучитись і інші підсанкційні

"Спільне розслідування громадських організацій дійшло висновку, що насправді в інформаційній операції з просування "плівок Деркача" і намаганні вплинути на вибори у США та розсварити Україну та Сполучені Штати Америки брало участь набагато більше осіб, ніж є у санкційному списку", - заявили на спыльный пресконференції член "Демократичної сокири" Юрій Гудименко та спікер InformNapalm Михайло Макарук, зазначають Патріоти України.

Активісти повідомили, що учасники поширення плівок пов'язані та виконували різні функції:

Блогер Анатолій Шарій та телеведучий каналу "Наш" Назар Діордіца були публічними рупорами. Нардеп від ОПЗЖ Тарас Козак, олігарх Ігор Коломойський та дружина Віктора Медведчука Оксана Марченко забезпечували медіаресурси для поширення необхідних тез. Заступника голови Адміністрації президента часів Януковича Андрія Портнова назвали "архітектором юридичної легалізації".

В Естонії російську пропагандистку звинуватили у державній зраді

четвер, 28 березень 2024, 9:42

В Естонії була відправлена під варту російська пропагандистка Світлана Бурцева, яка працювала на підконтрольну Кремлю медіагрупу, що потрапила під санкції ЄС. Про це йдеться у повідомленні Eesti Ekspress. Бурцева має громадянство Естонії та співвласниц...

У Франції призначили суд над "подружкою Путіна"

четвер, 28 березень 2024, 9:33

Колишнього кандидата від партії "Національне об'єднання" на президентських виборах у Франції Марін Ле Пен та її родичів звинувачують у розкраданні кількох мільйонів євро із фондів Євросоюзу. Про це у середу, 27 березня, нагадує Le Parisien. "Ле Пен пос...