Хіти тижня. "Новому президенту Украины позвонил генсек НАТО", - Олег Пономар

"Среда. Несколько ремарок", - пише на своїй сторінці в Фейсбук політичний оглядач Олег Пономар, повідомляють Патріоти України, і продовжує:

"Попытки менять спикера Рады, главу правительства и т.д. - недопустимы. В Раде есть коалиция из БПП и НФ. Выборы в Раду - осенью. Сегодня Рада - предохранитель против ползучего реванша.

Вчера через конкурс был назначен новый глава налоговой службы Украины. Важно еще таким же способом назначить и главу таможенной службы. И это нужно сделать до приезда миссии МВФ в мае. Продолжение программы МВФ в Украине - критически важно.

Вчера новому президенту Украины позвонил генсек НАТО и пригласил посетить штаб-квартиру НАТО в Брюсселе. Это важно. Генсек НАТО знает нужные слова".

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...