Хіти тижня. Новий очільник президентської адміністрації прокоментував можливість зниження тарифів в Україні

Богдан уточнив, що зараз Україна змушена узгоджувати рішення з МВФ, інакше, ризикує отримати негативні наслідки в кредитній і фінансовій політиці.

Андрій Богдан

Команда нового президента України Володимира Зеленського обговорює можливість зниження тарифів на газ для населення. Про це заявив глава Адміністрації президента Андрій Богдан в ефірі одного з українських телеканалів, передають Патріоти України.

Так, глава АПУ зазначив: «Ми розглядаємо різні шляхи зниження ціни на газ. Але ці рішення ми можемо приймати після консультації з міжнародними партнерами, тому що існує залежність України, на жаль, від минулої влади, від їх рішень, дуже велика залежність від МВФ та інших міжнародних організацій».
Богдан уточнив, що зараз Україна змушена узгоджувати рішення з МВФ, інакше, ризикує отримати негативні наслідки в кредитній і фінансовій політиці.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...