Хіти тижня. "Ну, ладно, Порошенко фашист, но Вы!": Відомий рашист з шоубізу звинуватив Зеленського у смерті солістки "Фрістайлу"

Скандальний російський продюсер Андрій Разін звинуватив українську владу в смерті солістки гурту "Фрістайл" Ніни Кірсо.

Ніна Кірсо

Так, Разін заявив, що до неї не пускали артистів і не давали можливість перевести гроші. Про це Разін написав на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, передають Патріоти України.

"Напередодні 1 травня, в Полтаві не стало солістки гурту "Фрістайл" Ніни Кірсо. Я звинувачую в цьому безпосередньо українську владу, яка не допускала до неї артистів, яка не давала можливість перевести їй гроші. Ні Петро Порошенко, ні Володимир Зеленський не звертали ніякої уваги на всі мої прохання. Останнім моїм проханням було звернення до Володимира Зеленського, як до артиста. Я благав його пропустити мене до неї, дати можливість якось надати допомогу. Але ці бездушні люди цього не зробили", - написав Разін.

Росія не зупиниться: Зеленський назвав ГЕС, які були цілями РФ під час масованої нічної атаки

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:58

Вночі 29 березня під час масованого удару по Україні цілями агресорки Росії були Канівська та Дністровська ГЕС. Про це президент Володимир Зеленський повідомив за підсумками Ставки, за скликання якої відповідав новий секретар РНБО Олександр Литвиненко,...

Панічно бояться ЗСУ: Росія перекинула у Крим танковий батальйон, готується до оборони, - "Атеш"

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:44

Російські військові перекидають військову техніку, зокрема танки, у тимчасово окупований Крим для майбутньої оборони півострова Про це повідомляє партизанський рух "Атеш", передають Патріоти України. "Так за нашою інформацією до Євпаторії, нещодавно, п...