Хіти тижня. "Ну не по-пацанськи це...": Колишній розвідник розповів про хворобу Ху*ла (відео)

Однокурсник президента Росії заявив, що Путін хворий, але не хоче показувати цього на публіці.

Колишній розвідник і однокурсник президент РФ зробив гучну заяву про те, що Володимир Путін має проблеми зі здоров'ям і нібито в поїздках возить із собою особистий туалет. Про це він заявив в інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону. Запис розмови був опублікований на YouTube - каналі Гордона, передають Патріоти України.

"Це, напевно, єдиний лідер сучасний, та я і в минулому не пригадаю, який тягав за собою особистий туалет", – повідомив співрозмовник журналіста.

Швець сказав, що глава РФ нібито возить біотуалет у закордонні поїздки. Це сталося і на "нормандській" зустрічі в Парижі 9 грудня 2019 року, заявив екс-співробітник КДБ, посилаючись на інформацію від американських представників. За його словами, американці "бачили це на власні очі".

"Якщо людина здорова – це їй ні до чого. Тим більше, пан Путін, який 20 років через підконтрольні засоби масової інформації створює образ якогось "супермена"... Ну не по-пацанськи це. Це дико суперечить образу, який він так старанно створював", – вважає Швець.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...