Хіти тижня. "Ну що ти, п**арас": Ведучий телеканалу "Рада" обматюкав нардепа від ОПЗЖ після ефіру (відео)

Олександр Качний. Фото: НВ.

Ведучий телеканалу "Рада" Сергій Іванов після ефіру з нардепом від ОПЗЖ Олександром Качним обматюкав колишнього "регіонала" і назвав його "істотою", інформують Патріоти України.

"Знаєте, друзі, одна з найголовніших претензій до Порошенка, це тому що оці всі сталіно-лєновичі, які дарували Януковичу десятками гектарів елітні землі, навіть не отримали кримінальних справ. Це був дуже напружений ефір. І мені було дуже важко вафлити цю істоту, не використовуючи ті слова, на які він заслуговує.

Але в принципі якщо він раптом хоче прийти на "Ісландію" (телеканал, де також працює Іванов. - ред.), то я думаю, що розмова буде починатися з ним: "Ну що ти, п**арас", - сказав телеведучий.

Ефір відбувався у четвер ввечері, 23 грудня.

Увага! Ненормативна лексика!

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...