Хіти тижня. Нищівний удар по репутації новітніх російських озброєнь: ​Ердоган повідомив про знищення у Сирії восьми "не имеющих аналогов в мире" ЗРПК "Панцир"

Баснословно дорогий «Панцир», котрий мав закрити "на ключ" небо Сирії від ворогів Асада не зміг захистити навіть себе. І так вісім раз за кілька днів

Президент Туреччини не приховує радощів, що за допомогою безпілотників вдалося знищити «дорогі і важливі» ракетні комплекси Путіна, котрим кремлівська пропаганда склала репутацію нездоланної перепони для літаків та ракет, зазначають Патріоти України.

Президент Туреччини Реджеп Ердоган заявив про знищення в сирійській провінції Ідліб восьми зенітних ракетних комплексів "Панцир" російського виробництва. Про це він розповів журналістам по дорозі з Брюсселя, де проводив переговори з керівництвом Європейського союзу і НАТО.
За твердженням Ердогана, комплекси були ліквідовані в результаті атаки безпілотних апаратів. Знищені "дуже дорогі і важливі системи" сирійської протиповітряної оборони, підкреслив президент.
Він висловив задоволення тим, що вступив в силу і діє тимчасовий режим припинення вогню в Ідлібі, і не виключив, що перемир'я стане постійним.

Росія не зупиниться: Зеленський назвав ГЕС, які були цілями РФ під час масованої нічної атаки

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:58

Вночі 29 березня під час масованого удару по Україні цілями агресорки Росії були Канівська та Дністровська ГЕС. Про це президент Володимир Зеленський повідомив за підсумками Ставки, за скликання якої відповідав новий секретар РНБО Олександр Литвиненко,...

Панічно бояться ЗСУ: Росія перекинула у Крим танковий батальйон, готується до оборони, - "Атеш"

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:44

Російські військові перекидають військову техніку, зокрема танки, у тимчасово окупований Крим для майбутньої оборони півострова Про це повідомляє партизанський рух "Атеш", передають Патріоти України. "Так за нашою інформацією до Євпаторії, нещодавно, п...