Хіти тижня. "Обезголовив" Мінську групу: Тука попередив Зеленського про велику помилку (відео)

Георгій Тука зазначив, що в переговорах є безліч питань не політичного характеру, і заміни відстороненим він в новій команді не бачить.

Євген Марчук. Фото: InfoResist.

Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука заявив, що Володимиру Зеленському варто повернути Євгена Марчука до складу переговорної групи в Мінську. Про це він повідомив в інтерв’ю, передають Патріоти України.

«З моєї точки зору, так обезголовити Мінську групу – це дуже необережний крок» – сказав Тука.

За його словами, Зеленський похапцем відсторонив від ведення Мінських переговорів таких фахівців як Ірина Геращенко і Марчук. Тука повідомив, що в переговорах є безліч питань не політичного характеру, і заміни відстороненим він в новій команді не бачить.

Також політик упевнений, що Зеленському варто переступити через свої амбіції і своє его та повернути Марчука через те, що зараз мінська група «обезголовлена».

Джерело: Громадське.ua

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...