Хіти тижня. "Обговорювати із Путіним нічого не треба!": Сергій Притула запропонував просту схему подачі води в Крим

Український шоумен, блогер і колишній кандидат в мери Києва Сергій Притула вважає, що Україна в жодному разі не повинна обговорювати подачу води до Криму по Північно-Кримському каналу до деокупації півострова. Про це він заявив, коментуючи недавні слова екс-прем'єр-міністра АРК і радника глави Офісу президента Сергія Куніцина про потенційну можливість продавати воду в Крим на прохання російського керівництва, передають Патріоти України.

«Він говорить: «Нехай Путін нас просить, ми будемо в виграшному становищі», - ні, це не так. Це просто вигідна для Кремля ситуація: хоча б почати обговорення, а там, дивись, і воду дадуть. Нам це подається нібито як якась потенційна перемога. Але ж за всіма міжнародними конвенціями утримання людей на окупованих територіях лежить на плечах окупанта», - зазначив Сергій Притула.
Таким чином претензії з приводу екологічних збитків від посухи слід переадресувати росіянам, переконаний шоумен і політик. «Що, на Україну зараз перекласти відповідальність за ці проблеми? Ні, це насправді вирішується дуже просто: Росія забирається з Криму, і після цього в Крим йде вода», - резюмував Сергій Притула.

"Системи зношуються від запуску": Експерт оцінив, скільки ракет і як часто може запускати РФ по Україні

четвер, 28 березень 2024, 15:30

Російська окупаційна армія не відчуває особливого дефіциту ракет для атак по Україні. Загарбники потенційно здатні запустити дві-три хвилі по 70 ракет за добу. Про це в ефірі "Громадського радіо" розповів політичний аналітик, експерт із ракетного озбро...

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...