Хіти тижня. Обізвав "зайвим пафосом": В Одесі депутат від "Партії Шарія" на сесії міськради прибрав прапори України та викинув їх (відео)

У міській раді Одеси депутат від "Партії Шарія" Ілля Фрейман прибрав зі столів прапори України та викинув їх. На позачерговій сесії міськради розглядалося виділення коштів на створення територіальної оборони. Фрейман став єдиним депутатом, котрий проголосував проти такої ініціативи. Про це повідомляє місцеве видання "Одеський кур'єр", передають Патріоти України.

Перед початком засідання він зібрав зі столів українські прапори, які встановили працівники міськради. Фрейман назвав те, що відбувається на сесії, "пафосом" та "маразмом". Крім того, депутат вважає нинішню ситуацію, що склалася на тлі можливої широкомасштабної агресії Росії проти України, "істерією".

Зазначимо, що Вищий адміністративний суд Литви відмовив блогеру Анатолію Шарію, який є головою "партії Шарія", у статусі політичного біженця. В Україні проти нього запроваджено санкції та звинувачують у державній зраді.У серпні президент України Володимир Зеленський ввів у дію санкції проти Шарія. Крім того, блогеру було повідомлено про підозру одразу за двома статтями Кримінального кодексу України – ч. 1 ст. 111 (Державна зрада) та ч. 1 ст. 161 (Порушення рівноправності громадян залежно від їхньої расової, національної приналежності, релігійних переконань, інвалідності та за іншими ознаками).

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали:

"Власне, ми бачили це": Експерт оцінив, коли окупанти можуть влаштувати новий наступ на Україну

субота, 20 квітень 2024, 8:57

Російська окупаційна армія найближчими місяцями намагатиметься здійснити нову хвилю наступу на Україну. До середини літа для путінських загарбників це буде єдина можлива ймовірність чогось досягти на полі бою, передають Патріоти України. У Кремлі посп...