Хіти тижня. "Обложили, биндеровцы": Медведчук з дружиною Марченко застряг у Криму після закриття адмінкордону

У суботу, 8 серпня, Кабмін України терміново прийняв рішення про блокування адмінкордону з Кримом в зв'язку з погіршенням ситуації з коронавірусом SARS-CoV-1. На півострові залишився лідер партії ОПЗЖ Віктор Медведчук з дружиною Оксаною Марченко. У політика є кілька варіантів, як повернутися на материкову частину України, зазначають Патріоти України.

Медведчук відправився з дружиною в Крим 2 серпня напередодні свого 66-річчя. Через добу туди прилетів президент РФ Володимир Путін. Експерти не сумніваються, що відбулася їхня таємна зустріч. Офіційних підтверджень немає.

А 8 серпня Україна прийняла рішення про повне блокування адмінкордону, так як в країні 4-й день поспіль фіксують антирекорди по добовому приросту інфікованих коронавірусом. Заборона на перетин триватиме як мінімум до 30 серпня. У лідера лояльної Кремлю партії "ОПЗЖ" залишилося кілька варіантів для повернення на материкову Україну. По-перше, він може в'їхати в країну через Росію. У Медведчука також є можливість пройти через закриті українські КПВВ. Допускається перетин адмінкордону громадянами України з пропискою на неокупованих територіях, але за умови дотримання ними режиму самоізоляції. Крім того, його можуть пустити додому як "дипломата", який забезпечує "дотримання національних інтересів".

Третій номер в ієрархії Міноборони РФ: ФСБ допитала ще одного заступника Шойгу, - британська розвідка

середа, 1 травень 2024, 13:54

ФСБ допитала першого заступника міністра оборони Росії Руслана Цалікова у справі про корупцію в міністерстві - це фактично "третій номер" в ієрархії Міноборони РФ після Шойгу. Про це повідомляє Міністерство оборони Великої Британії у мережі X (Twitter)...

Окупанти обстріляли КАБами селищі на Харківщині: Загинули батько з донькою, є поранені, в тому числі дитина (фото)

середа, 1 травень 2024, 13:32

У центрі Золочева під час удару керованими авіабомбами загинули батько і донька. Чоловікові було 62 роки, його доньці — 38. Це місцеві жителі, у момент удару вони сиділи в автівці, повідомляють Патріоти України. Також були поранені шестеро людей, зокре...