Хіти тижня. "Ображений на Майдан, його керівників та п'ять років, що був поза політикою": Волох розповів про плани Портнова щодо помсти

Зараз усі говорять про відвертий вплив Андрія Портнова на ДБР.

Портнов повернувся, щоб помститися. Фото: соцмережі.

Усі країни, де боротьба з корупцією ефективна, не мають спеціалізованих органів. Поліція розслідує все. Можливо, у наших умовах треба було їх створювати. Але поки що вони себе не виправдали. Про це в інтерв'ю говорить бізнесмен та публіцист Карл Волох, передають Патріоти України.

"Донедавна моєю єдиною претензією до Національного антикорупційного бюро, Спеціалізованої антикорупційної прокуратури була низька ефективність. Вважав, ці органи некорумповані, проте не дуже дієві. Зараз вони починають виконувати політичні замовлення. Мають менше самостійності. Після деяких законодавчих постанов керівник САП став фактично залежним від генпрокурора", - вважає він.

На думку бізнесмена тільки створення ДБР було неминуче. "Мали забрати у Генпрокуратури функцію слідства. Та зараз усі говорять про відвертий вплив Андрія Портнова (заступник глави Адміністрації президента Януковича. - ред.) на цей орган. Закрита інформація швидше з'являється на його сторінці у Facebook, ніж на офіційному сайті Держбюро.

В українську політику Портнова повернув Коломойський. Він для Ігоря Валерійовича вирішує бізнесові справи. Заодно працює і на свої інтереси. Ображений на Майдан, його керівників та п'ять років, що був поза політикою. Намагається поквитатися. Історія з Пашинським - підтвердження", - додає Карл Волох.

Джерело: Gazeta.ua

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали:

"Власне, ми бачили це": Експерт оцінив, коли окупанти можуть влаштувати новий наступ на Україну

субота, 20 квітень 2024, 8:57

Російська окупаційна армія найближчими місяцями намагатиметься здійснити нову хвилю наступу на Україну. До середини літа для путінських загарбників це буде єдина можлива ймовірність чогось досягти на полі бою, передають Патріоти України. У Кремлі посп...