Хіти тижня. Образилась за Бандеру: "Коли чую цю дурну шавку від зелених слуг, Верещук, то думаю: ось воно приниження і перетворення дами в бабське політичне опудало", - Фаріон

Епатажна та неполіткоректна "свободівка" накинулась на землячку-галичанку за зраду ідеалів, як вона їх розуміє, повідомляють Патріоти України з посиланням на Telegram-канал Ірини Фаріон.

Соратниця Олега Тягнибока вирішила, що депутат від "Слуги народу" Ірина Верещук недостойно висловилася про Степана Бандеру. У зв'язку з цим вирішила відстояти честь провідника ОУН і в образливій манері охарактеризувала розумові здібності і моральні засади пані Верещук.

"Коли чую цю дурну шавку від зелених слуг, що Верещук, то думаю: ось воно найбільше приниження і перетворення Дами в бабське політичне опудало. Ця примітивна панельна д*ра щось там гаркнула про Бандеру…..хіба є сенс їй, безмежно т*пій і оскотинілій, щось доводити. Хіба це хробачисько жіночого роду здатне зрозуміти ВЕЛИКІСТЬ Бандери?" - написала Ірина Фаріон.

Після цього ще більше розійшлася і перейшла на нецензурні вислови стосовно "служниці народу". Зокрема заявила, що Верещук підтвердила правильність жорстоких методів Бандери по відношенню до ворогів України.

"З к*рвами не дискутують на теми Героїв, тому що вони просто не знають, що це і хто вони. Життя к*рвів плитке, заземлене, продажне. Поки повзають, то часом натикаєшся на них ногами. Їх царство – політична каналізація. Себто зеблазні." - закінчила своє повідомлення Ірина Фаріон.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...