Хіти тижня. Обшуки СБУ на "1+1": Дубінський вже жалкує за Порошенком і картає "не такого розумного" Баканова

Олександр Дубінський запевнив, що до нього у правоохоронців у цій справі претензій немає.

Олександр Дубінський. Фото: РБК.

"Слуга народу" Олександр Дубінський кинувся на захист своїх колишніх колег з телеканалу "1 + 1", до яких з обшуком нагрянула СБУ. Що зараз відбувається в редакції, депутат розповів в коментарі телеканалу "НАШ", передають Патріоти України.

За словами Дубінського, близько 15 співробітників слідчого управління 1-го відділу СБУ увечері 5 лютого увірвалися до редакції програми "Гроші", що виходить на "1 + 1". "Намагаються знайти докази того, що мій колишній колега Євген Куксін записував Гончарука прямо в кабінеті", - розповів "слуга народу". Дубінський запевнив, що до нього у правоохоронців у цій справі претензій немає. Разом з тим, він звинуватив співробітників СБУ в "неадекватній" поведінці.

"Блокували двері, вибили з рук журналіста телефон, коли він намагався на своєму робочому місці проводити зйомку. Одного штовхнули. Поводяться, як бичари", - поскаржився нардеп. У підсумку він навіть виступив із погрозою на адресу глави СБУ Івана Баканова. "Навіть за Порошенка ніхто не дозволяв собі наблизитися до телекомпанії" 1 + 1 ". Але, мабуть, Баканов такий розумний, вирішив випробувати долю ось таким чином", - заявив Дубінський. Варто зазначити, що Дубінський до обрання депутатом був ведучим програми "Гроші", редакцію якої зараз обшукують.

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...

Блінкен назвав країну, яка є зараз головним постачальником військового обладнання для РФ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:05

Державний секретар США Ентоні Блінкен розкритикував підтримку Китаєм російської оборонної промисловості. Він заявив, що Пекін зараз є основним постачальником критичних компонентів для російського озброєння і бере таким чином участь у війні РФ проти Укр...