Хіти тижня. "Одна из сторон": Путін несподівано визнав вторгнення Росії на Донбас (відео)

Виступаючи під час офіційного візиту у Римі, президент Росії Володимир Путін визнав, що його країна є стороною конфлікту на Донбасі, повідомляють Патріоти України.

Він випадково припустився цієї обмовки, звинувачуючи Україну у порушенні Мінських угод. Фрагмент із його зізнанням показав у своєму відеоблозі на YouTube український журналіст Роман Цимбалюк.

"Давайте спокійненько розберемося, хто, що має зробити, і не будемо перекладати всю відповідальність на одну зі сторін", — висловився Путін.

Саме ці слова Цимбалюк і розцінив як зізнання ініціатора збройної агресії проти України у причетності до неї. "Володимире Володимировичу, спасибі вам велике. По суті, це було щире зізнання — "не перекладати на одну зі сторін". Ось це важливо, бо щойно буде спільне розуміння, хто є сторонами конфлікту на Донбасі, тоді ми зможемо знайти бажаний для України мир", — зазначив журналіст.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...