Хіти тижня. "Офігійте!": Новопризначеній віцепрем'єрці Стефанішиній оголошено підозру у "справі Лукаш", - журналіст

Стефанішиній оголошено про підозру за експертизу під час роботи під керівництвом Лукаш.

Ольга Стефанішина. Фото: УНІАН.

Новопризначеній віцепрем'єрці з питань євроінтеграції повідомили про підозру у справі «плівок Лукаш» за ст. 191 – привласнення та розтрата майна. Про це повідомив журналіст Данило Мокрик у Facebook, передають Патріоти України.

«Нам призначили віцепрем’єром з євроінтеграції людину, підозрювану в кримінальному провадженні. І ще й не будь-якому, а у справі Олени Лукаш», - заявив журналіст.

Мова йде про те, як під час Революції гідності Мін'юст Олени Лукаш замовив тендер на експертизу українського законодавства на відповідність європейському. НАБУ відкрило справу по цій експертизі, бо на неї витратили мільйони грн. «Ольга Стефанішина брала в організації цього тендеру пряму участь, підписала не один документ. Це Лукаш ще може пробувати розповідати, що не мала до цього стосунку, бо покажіть документи з її підписом. Стефанішина такої розкоші немає. Вона сама себе задокументувал», - відзначив Мокрик.

За його словами, віцепрем'єрка Стефанішина повідомлена про підозру за статтею 191 ( Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) і зараз знайомиться із матеріалами провадження.

"Членство України в НАТО корисне тільки для Третьої світової війни": Фіцо зробив чергову скандальну заяву

вівторок, 16 квітень 2024, 20:53

Прем'єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо вважає, що членство України в НАТО «може спровокувати глобальний конфлікт». Про це повідомляє Kresy, передають Патріоти України. При цьому Фіцо припустив «перспективу пошуку примирення з Росією після війни». «Післ...

Новим командувачем ОК "Південь" став випускник Військового коледжу армії США: Що про нього відомо

вівторок, 16 квітень 2024, 20:42

Командувач Сухопутних військ Збройних сил України генерал-лейтенант Олександр Павлюк відрекомендував особовому складу оперативного командування "Південь" ЗСУ нового командира – бригадного генерала Геннадія Шаповалова. Про це пресслужба ОК "Південь" пов...