Хіти тижня. Оголошено склад нової делегації Верховної Ради в ПАРЄ: Більшість - люди з невідомою політичною орієнтацією

У Верховній раді сформували новий склад української делегації в Парламентській асамблеї Ради Європи. Про це написав народний депутат Олексій Гончаренко на своїй сторінці в Facebook, зазначають Патріоти України.

З попереднього складу делегації залишилися тільки Гончаренко (партія "Європейська солідарність"), Сергій Соболєв ("Батьківщина") та Юлія Льовочкіна ("Опозиційна платформа - За життя").

У новій делегації загалом 12 депутатів, більшість з них представляють партію "Слуга народу": Марина Бардіна, Олександр Мережко, Марія Мезенцева, Леся Забуранна, Сергій Кальченко, Єлизавета Ясько, Юлія Овчинникова.

Також до складу делегації увійшли депутати від партії "Голос" Леся Василенко і представник депутатської групи "За майбутнє" Дмитро Лубинець.

Хто очолить делегацію, поки невідомо, главу обирають члени делегації.

На початку жовтня розпочинається осіння сесія ПАРЄ, На ній мають розглянути проєкт резолюції щодо становища кримських татар на окупованому Росією півострові.

Україна відводить з лінії фронту танки Abrams. Associated Press пояснила, що з ними не так

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:23

Українські війська відвели американські танки Abrams M1A1 від лінії фронту, оскільки з ними стало складно працювати. Про це пише Associated Press з посиланням на свої джерела. За словами журналістів, у всьому винні російські безпілотники, які повсюдно ...

"Як тільки Су-34 взятий на приціл, він буде приречений": Експерт озвучив формулу знищення російської авіації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

На думку військового експерта, полковника запасу ЗСУ Петра Черника, керовані авіабомби, якими росіяни закидують прифронтові регіони, швидко перестануть бути проблемою, як тільки Україна отримає винищувачі F-16. Про це пише "24 канал", передають Патріот...