Хіти тижня. "Они убивают мою армию": Ветеран АТО прокоментував внесення Зеленським змін у положення про службу в ЗСУ

Мартін Брест занепокоєний тим, що "армійські пани" можуть стати реально "всемогутніми".

Президент України Володимир Зеленський вніс зміни до Положення про проходження громадянами України військової служби у Збройних Силах України (ЗСУ), відповідно до яких для доукомплектування армії в особливий період просування військовослужбовців по службі може здійснюватися без дотримання раніше передбачених обмежень, а призначення військовослужбовців на рівнозначні і нижчі посади проводиться «без згоди військовослужбовців», передають Патріоти України.

Ветеран АТО Мартін Брест (справжнє ім'я - Олег Болдирєв) прокоментував документ, зазначивши, що за цим пунктом знімуть і «відправлять командувати клубами в ППД тих ротних, комбатів і комбригів, які ще сміють заперечувати панам у великих зірках і лампасах».

Він також підкреслив, що зі вступом указу в силу армійські начальники стануть «практично всемогутніми», адже розірвати контракт із ЗСУ майже неможливо. «Они убивают мою армию… превращают армию военного времени — в армию мирного времени, хотя война все еще идет. Чтобы потом развести руками … «мы не выстоим против Росии, нужно как-то договариваться», — не стримав емоцій ветеран.


"Той, хто каже, що війна має бути заморожена, ніколи не дивився на карту": Генерал Годжес вказав на головну проблему

субота, 4 травень 2024, 8:58

Україна не повинна погоджуватись на заморожування війни, оскільки для країни-агресора Росії це буде лише додатковим часом на підготовку наступного кроку. Москва вже неодноразово показувала, що не збирається дотримуватись жодних укладених угод. Таку дум...

Не треба їх переоцінювати? Ізраїльський військовий експерт пояснив, чого очікувати Україні від безпекових угод

субота, 4 травень 2024, 8:42

Безпекові угоди з країнами-партнерами, над якими наразі працює Україна, не варто переоцінювати. Вони здатні дати нашій державі воєнно-стратегічний і моральний запас міцності, однак це не комерційні контракти, за порушення яких введуть санкції для поруш...