Хіти тижня. "Они идут! Их не остановить!": Путіну показали, що робить Китай у Сибіру, поки він зайнятий Україною

Фото викликало гнів росіян.

Головний російський опозиціонер Олексій Навальний гостро відповів російському президенту Володимиру Путіну на його заяву про вирубку українських лісів в Карпатах. Докір Путіна на адресу України як сировинного придатка Європи пролунав сьогодні на великій прес-конференції російського президента, передають Патріоти України.
"ЄС вимагає, щоб кругляк дозволили вивозити до Європи. Від Карпат скоро нічого не залишиться, скоро там голі скелі будуть, якщо кругляк будуть вивозити", - сказав президент Росії.
Однак несподівано Навальний завдав зустрічний удар по Путіну і показав, якими темпами йде вирубка російської тайги в Іркутській області китайцями. Ліс масово вирубується і вивозиться залізничними шляхами в Китай. "Путін на прес-конференції турбується про те, що з України вивозять ліс - "кругляк": так там скоро від Карпат нічого не залишиться! В цей час в Іркутській області, яка Путіна абсолютно не цікавить", - написав Навальний і показав дві фотографії.
На першій з них - величезна ділянка вирубаного лісу в Іркутській області. На другому фото - 7 навантажених поїздів з вирубаним лісом.

Скільки НПЗ Росії треба знищити для впливу на війну: Черник дав пояснення

четвер, 2 травень 2024, 7:15

Знищення Силами оборони України російських НПЗ може вплинути на бойові дії. Задля цього треба, аби відбулося щось схоже до подій Другої світової війни, коли американці знищили 12 заводів німців. Таку думку у ефірі "1+1" в межах телемарафону висловив ві...