Хіти тижня. Операція "наступник", або Хто буде головувати на похоронах Х*йла: Путін на Великдень відійшов від звичного сценарію, відкинувши вірного Медвєдєва і наблизивши до себе іншу фігуру

Росіяни в Мережі обговорюють Великоднє богослужіння, в якому взяв участь президент РФ Володимир Путін. Він відійшов від звичного сценарію. У ніч на 2 квітня президент РФ Володимир Путін традиційно відзначив свято Пасхи на богослужінні в храмі РПЦ, зазначають Патріоти України.

Однак він відійшов від звичного сценарію, чим здивував росіян. Піддані в соцмережах активно обговорює кадри з Путіним до Великодня, які вранці опублікувала прес-служба Кремля, передає Діалог.UA.

Пасху 2021 року кривавий вождь Четвертого рейху Путін відзначив в московському храмі Христа Спасителя. Показовим був той факт, що вперше за багато років на богослужіння з ним не допустили вірного експрем1єра та екс-президента Дмитра Медведєва, який сьогодні займає посаду заступника голови Радбезу РФ.

Поруч з Путіним знаходився тільки мер Москви Сергій Собянін.

"Демонстрация преемника?" - задались вопросом россияне. "Да уж, Медведев явно не в фаворе", - высказывают мнение в Сети. Интересным был также тот факт, что к Путину в храме никого близко не подпускали. Даже Собянин не приближался к президенту ближе, чем на 3 метра.

Остальные прихожане были огорожены от лидера РФ специальной конструкцией. Вероятно, он все еще опасается коронавируса, несмотря на прививку. "Говорите, вакцинировался Путин? Ну-ну! А чего ж тогда он так боится?" - задаються питанням громадяни РФ.

"Уверен, что 100% прихожан в храме - служащие известной структуры из трех букв (ймовірно, мається на увазі ФСБ - ред.), которые предварительно отсидели двухнедельный карантин. И то их не подпускают. Это уже похоже на паранойю, Які попередньо відсиділи двотижневий карантин. І то їх не підпускають. Це вже схоже на параною", - вважають росіяни .

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...