Хіти тижня. "Операция "Самоликвидация": Офіцер ЗСУ показав невдалий постріл окупантів, який закінчився самопідривом (відео)

Російські найманці намагалися вбити українських військових, але замість цього... закінчили життя самогубством.

Наманець підірвав самого себе. Фото: скріншот з відео.

У Мережі з'явилося відео невдалого удару терористів "Л / ДНР" по позиції ЗСУ. Закінчився він самопідривом бойовиків. Кадри з провалом найманців оприлюднив у Facebook офіцер ЗСУ Анатолій Штефан, передають Патріоти України.

Штефан показав відео з невдалим ударом бойовиків по позиції піхоти ЗСУ. Один з найманців задає координати і питає: "Готов?”."Задачу понял, выполняю. Пуск. Выстрел", - відповідає на це стрілок. Це його останні слова. Лунає вибух. По всій видимості, сталася детонація зброї.

"Операция - самоликвидация представителей российских оккупационных войск на Донбассе. Отличный выстрел! Не останавливайтесь!" - прокоментував постріл офіцер ЗСУ.

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...

Довелося викликати підсилення: Українські прикордонники вступили в бій з російською ДРГ на Сумщині

четвер, 25 квітень 2024, 14:45

Українські прикордонники зіткнулися у бою з російською диверсійно-розвідувальною групою на Сумщині. Прикордонники виявили ворожу засідку з понад десятком диверсантів на одному з напрямків. Про це повідомили у Держприкордонслужбі. Під час стрілецького б...