Хіти тижня. "Опозиційна платформа - За життя" вперто ігнорувала: Як депутати голосували за зняття недорканності (список)

Верховна Рада 9-го скликання на першому засіданні 29 серпня схвалила законопроект про зняття депутатської недоторканності, передають Патріоти України.

"За" віддали голоси відразу 363 народних депутата, і ніхто з них не виступив "проти". Лише один "утримався", а ще 29 парламентаріїв не голосували.

У повному складі "за" проголосували тільки "Слуга народу" і "Батьківщина". Майже цілої фракцією законопроект також підтримали "ЄС" (Князевич Р.П. втримався), "Голос" (Клименко. Ю.Л. була відсутня, Рахманін С.І. не голосувала) і фракція "За майбутнє" (Палиця І.П. був відсутній, Герега О.В і Поляк І.А. не голосували).

У той же час "Опозиційна платформа - За життя" не дала жодного голосу "за". Більшість нардепів не голосували або ж були відсутні в цей момент.


Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...