Хіти тижня. "Ось чому більше в Росію не їздила": Архівне фото Єлизавети II з Єльциним повеселило мережу

Королівський протокол забороняє доторкатися монарха, але з якихось причин Борис Єльцин про це забув.

Архівний знімок Єлизавети II, який був зроблений 1994 року під час відвідування Кремля, повеселив мережу. Користувачів мережі порадувало фото, на якому перший президент Росії Борис Єльцин нібито заграє до королеви Великої Британії Єлизавети II, повідомляють Патріоти України.

Випадкове фото настільки розбурхало мережу, що користувачі навіть припустили, нібито саме цей інцидент став причиною єдиного візиту у Росію королеви. "Королева, розумієш": 26 років тому почався перший і останній візит Єлизавети II в Росію", – підписав архівний знімок Telegram-канал Пул №3.

До слова, саме тоді, між Єльциним і Єлизаветою II мало не трапився скандал. Під час зустрічі перший президент Росії вирішив вчинити як джентльмен і потягнувся до королеви, щоб допомогти їй зняти пальто. Як відомо, королівський протокол забороняє доторкатися монарха, але з якихось причин Єльцин про це забув. Сама ж Єлизавета II не розгубилася і проявила чудеса спритності, елегантно ухилившись від руки президента.

"Як голова уряду я повинен": Шольц заявив, що не передає Україні Taurus, бо боїться війни Росія-НАТО

четвер, 28 березень 2024, 11:28

Канцлер Німеччини Олаф Шольц вкотре відмовився надати далекобійні ракети Taurus Україні. Він пояснив це тим, що важливим для нього лишається "не ескалювати" війну до зіткнення Росії та НАТО. Водночас на сьогодні Німеччина витратила на допомогу Україні ...

"Репліка GLSDB": Експерт розповів, чим особлива авіабомба, яку росіяни скинули на Харків

четвер, 28 березень 2024, 11:25

Вдень 27 березня російська терористична армія вдарила по Харкову авіабомбою з 200-кілограмовою бойовою частиною. За словами військового експерта Сергія Грабського, це новий тип зброї, яку росіяни цинічно тестують на мирних жителях України. Також він на...