Хіти тижня. Останній аргумент рашиста: Скандал між кремлівським пропаганд*ном і спортивним журналістом вийшов на новий рівень (відео)

Відомий російський коментатор Василь Уткін знову звернувся до телеведучого Володимира Соловйова і заявив, що хоче принизити його в очній словесної дуелі.

Спортивний журналіст записав нове відеозвернення до кремлівського пропагандиста і виклав його у мережі, передають Патріоти України.

Звертаючись до Соловйова безпосередньо, він заявив, що телеведучий не розрахував свої сили і не зрозумів, з ким зв'язався. Маючий величезний досвід публічних конфронтацій з відомими людьми Уткін знову викликав телеведучого на відкриту суперечку в прямому ефірі, від якої раніше Соловйов, злякавшись, ухилився. "Дуже важливо віддавати собі звіт в тому, з ким ти зв'язуєшся. Вова, ти цього недооцінив. Я з тобою не на базарі гавкати прийшов. Я хочу принизити тебе і насолоджуюся, спостерігаючи, як від одного твіта ти танцюєш і співаєш у себе в студії. Тебе викликали на баттл", - заявив футбольний коментатор.

Продовжуючи тему, Уткін заявив, що ненависть до Соловйова відчуває величезне число росіян: якщо Соловйов спробує вийти на вулицю, то обов'язково зіткнеться з агресією в свою адресу, оскільки його ненавидить велика кількість співвітчизників.

Уткін заявив, що після його заяви Путін звернувся до народу і пообіцяв підтримку населенню, а також малому та середньому бізнесу. Таким чином, як стверджує Уткін, голова РФ почув блогера, а не Соловйова. "В якому б ти місті не знаходився, включаючи Комо, російська людина, яка тебе зустріне, обов'язково пошле тебе", - додав Уткін.


Вже четверта за рахунком і не остання цьогоріч: Виробник IRIS-T терміново передасть ще одну систему в Україну за кілька тижнів

четвер, 18 квітень 2024, 14:48

Як було заявлено після знищення 11 квітня Трипільської ТЕС, Україні терміново потрібно сім систем класу Patriot або IRIS-T, щоб прикрити основні міста країни. З тих пір Україна отримала наразі одну систему IRIS-T. Гельмут Раух, керівник збройової компа...

У Німеччині затримали двох рочґсійських агентів, які планували теракт, щоб зірвати військову допомогу Україні

четвер, 18 квітень 2024, 14:40

Видання Der Spiegel, посилаючись на свої джерела у генпрокуратурі ФРГ, повідомило, що у Баварії викрили двох російських агентів, які вели спостереження за американськими базами на території Німеччини та планували диверсії на військово-транспортних шлях...