Хіти тижня. Оце і є план Б Банкової? Арестович розповів про варіант примирення України та РФ за один день

Радник з інформаційної політики у мінській Тристоронній контактній групі (Україна, РФ, ОБСЄ) для врегулювання ситуації на Донбасі Олексій Арестович заявив, що ключ від розв'язання конфлікту тримає в руках президент РФ Володимир Путін. Україна і Росія можуть примиритися за один день, якщо так вирішить очільник Кремля. Про це розповів Арестович в ефірі каналу Україна 24, передають Патріоти України.

Співрозмовник додав, що російська сторона здатна нескінченно підтримувати протистояння на частині сходу України. Радник вважає, що позитивні зрушення у розв'язанні питання можливі після того, як на РФ буде тиснути нова адміністрація США, створена після перемоги на виборах демократа Джозефа Байдена.

"Я чітко розумію, що примиритися ми можемо за один день, якщо це вирішить одна людина у світі – ...Путін. Ключ від розв'язання конфлікту у нього в руках...", – заявив Арестович.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...